gezond-verstand

 

In onze praktijk streven we naar de
    best mogelijke, persoonlijke gezondheidszorg.     
    


 Gezond-verstand is een systeem van gezonder met jezelf omgaan met behulp van voedingsadviezen, bewegen en jouw kijk op het leven.

Met Gezond-verstand pakken we drie facetten van jouw als mens aan.

Gewicht beheersing, zowel te veel als te weinig is het makkelijkst te herkennen voor iedereen. Bijna  iedereen heeft weleens een dieet of een advies daar over gekregen. Vaak  heeft dit niet het gewenste resultaat tot gevolg. Ons voedingssysteem is voor de rest van je leven mogelijk zonder hele grote veranderingen.

Weinig conditie of een gezondheidsprobleem vind vaak de oorzaak bij weinig tot minimale lichaamsbeweging. De meeste van ons weten dat wel echter kunnen het huidige gedrag moeizaam doorbreken. Wij werken met vaste begeleiding op vaste momenten. Hierdoor blijf jij het dichtste bij je doel.


En dan nog een lastige die dieet boeken en tv programma’s niet aanpakken. Hoe zit het tussen je oren. Tijdens de wandelingen maken we gebruik van buiten-coaching. Door open gesprekken over wat jouw bezig houdt in de buitenlucht gaan we op zoek naar de oorzaak van het onwenselijke gewicht. Met kleine overzichtelijke stappen gaan we werken aan jouw filter om gewicht  hanteerbaar te maken en stress te verlagen.

Het kan zo intensief als dat jij wilt en waar je doel ligt.

Verwen je zelf je bent het waard.