gezond-verstand

 

Even Voorstellen


 

Allereerst wil ik me even voorstellen

Mijn naam is Patrick van der Meijde. Ik ben een geboren Rotterdammer en woon al jaren in Brabant.

In de negentiger jaren heb ik een beroepsopleiding in de horeca gevolgd en is mijn grote passie voor  eten verder ontwikkeld. Tijdens die periode heb ik wel eens met de gedachte gespeeld om voedingsconsulent- of diëtisten -opleiding te volgen.

Maar door studie en sporten  kon ik me daar toe niet zetten. Ik ben dus geen diëtist maar wel iemand  die een nuchtere aanpak heeft, met veel kennis.

Na mijn diploma heb ik een opleiding sociaal cultureel werk gevolgd. Hier kwamen vooral de  technieken van gesprekken voeren naar voren en hierop heb ik dan ook op  basis van het gedrag verschillende trajecten doorlopen op basis van gedrag.

Ik combineer dus het eten met  andere roepingen van mij zoals gesprekspartner van mensen met  uitdagingen en de natuur, waar ik vele uren doorbreng als trainer en  begeleider van individuen en groepen.

In deze hoedanigheid wordt er vaak gevraagd wat je het beste kan eten of kan laten en hoe je dit het beste kan bereiden.

Hierbij wil ik een ieder die  van alles al geprobeerd heeft en alles maar kort helpt van dieten tot en met middeltjes of sport programma’s die vet moeten verbranden wil ik  een samenwerking aan gaan om verder te gaan waar anderen stoppen of je verliezen.

Heb ik je interesse gewekt laten we dan er eens samen naar kijken wat ik met je kan doorlopen.